Balsamtomater

Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat
2
Balsamtomater

Balsamtomater är ett utmärkt tillbehör till salta kötträtter. Stek tomaterna och häll sedan försiktigt över balsamvinäger och krydda med salt och peppar. Fräscht och lättlagat, en ny favorit?

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999

Balsamtomater

Ingredienser

8 portioner
12   tomater (gärna både gula och röda)
2 msk  olja
2 msk  balsamvinäger
1/2 tsk  salt
1 krm  svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Tillsatte också sockerärtor, vilket blev jättegott! Stekte upp det snabbare då så att sockerärtorna fortfarande var krispiga och goda.

Tina

2010-01-06

Balsamtomater var en ny smakupplevelse för mig och passade mycket bra till getostgratinerad oxfilé, vilket också har rekommenderats av Er i detta recept

Kerstin

2009-01-20

Testa liknande recept

Varm mozzarella med tomat och basilikasalsa
Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Caprese
Betyg 4.3 av 5.
24 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bruschetta med lufttorkad skinka
Betyg 3.8 av 5.
38 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklingfilé med tomat & oliv
Betyg 4.8 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Potatispizza med västerbotten och ruccola
Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pasta Tobias
Betyg 2.1 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga