Äggröra till brunch
Krämig äggröra till brunch. Med grädde blir den extra god och passar utmärkt till bacon eller på rostat bröd. Vispa ihop äggen och salta och peppra. Tricket är att ta äggröran av värmen precis när äggen är som krämigast och servera direkt. Gott, snabbt och lättlagat!
Ingredienser
4 portioner
8 ägg
salt och svartpeppar
2 msk smör eller margarin
1/2 dl vispgrädde
För alla
Innehåller ägg.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör och grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Klimatanpassa
Gör mer klimaträtt genom att använda en växtbaserad grädde istället för vispgrädde.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1036 KJ / 248 kCal
Fett21 g
Salt2.22 g
Kolhydrater1 g
Protein14 g
Kommentar
Bra recept! :D
Camilla
2017-01-09