Ägg- och potatissallad

Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
1
Ägg- och potatissallad

Förtjusande ägg- och potatissallad som är mycket enkel att tillaga. Salladen har en härlig smak av fräsch gräslök, rödlök och dijonsenap och blir fantastiskt mumsig med den fluffiga crème fraichen.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2005

Ägg- och potatissallad

Ingredienser

4 portioner
8   kokta ägg
6 - 8   kokta potatisar
1 msk  dijonsenap
2 msk  crème fraiche
2 msk  hackad rödlök
1 msk  finskuren gräslök
dillkvistar till garnering

För alla

Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör mjölkfri: byt crème fraiche mot mjölkfritt alternativ, t ex Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat

Kommentar

Mycket god tillsatte matlagningsgrädde för lösare konsistens

Lena

2007-07-23

Näringsvärde per portion

Energi1140 KJ / 270 kCal
Fett13 g

Testa liknande recept

Örtsås
Betyg 3.7 av 5.
15 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Äggsallad med saltgurka och gräslök
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ägghummus
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Nobissås
Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Citrusmarinerad lax med gurka och rädisa
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Senapsmarinerad blomkål
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga