Årets roligaste utmaning

Detta är ICA-klassikern

ICA-klassikern påminner om En Svensk Klassiker, där du under ett år ska genomföra Vätternrundan, Vansbrosimningen, Lidingöloppet och Vasaloppet. Men ICA-klassikern gör du på dina egna villkor, och du har flera veckor på dig för varje moment: 300 kilometer cykling, 3 kilometer simning, 30 kilometer löpning och 90 kilometer längd.

För att göra utmaningen ännu roligare har vi laddat ICA-klassikern med flera tävlingar och unika erbjudanden. Eller hur låter ett gratis klippkort på Actic och rabatt på pasta, grönsaker och en ny cykel? ICA-klassikern rullar igång den 11 april med momentet cykling. Nu kör vi!

Läs mer om ICA-klassikern

ICA-klassikern är till för ICAs kortkunder över 18 år och det kostar 50 kronor att delta. 14 dagars ångerrätt enligt distansavtalslagen.

Till ICA-klassikerns villkor

Kilometer för kilometer

Här på icaklassikern.se fyller du i alla dina prestationer. Du kan enkelt överblicka hur långt du har cyklat och hur långt du har kvar. Glada tillrop och belöningar utlovas längs vägen!

Vi belönar alla deltagare

Du som gör ICA-klassikern får ta del av riktigt bra erbjudanden! Under cykelmomentet får du bland annat klippkort hos Actic, halva priset på massor av grönsaker, 25 % rabatt på pasta från Zeta och 10 % rabatt på en hybridcykel från Crescent.

Läs mer om alla erbjudanden.

Tävla om fina priser

När du cyklar i mål har du möjlighet att tävla om flera fina priser – till exempel en träningsresa till Mallis, hybridcykel från Crescent och cykelresa till Italien. Självklart har vi även laddat de tre kommande momenten med tävlingar!

Kom igång med cyklingen

Våra ICA-coacher kommer med tips och pepp − allt för att dina 300 kilometrar på sadeln ska bli så härliga som möjligt.

Kom igång med ICA-coacherna!

Cykla som en världsmästare

Vill du bli en stjärna på cykeln? Cykelproffset Susanne Ljungskog delar med sig av sina 15 bästa tips.

Susanne Ljungskogs tips!

Att köpa cykel − experten tipsar

Behöver du en ny hoj? Cykelexperten ger tips inför köpet! Här hittar du även en lista med Crescents anslutna cykelbutiker.

Expertens köpa-cykel-tips!

ICA-klassikern sponsras stolt av:

Laddar Laddar fortfarande