Årets roligaste utmaning

Detta är ICA-klassikern

ICA-klassikern påminner om En Svensk Klassiker, där du under ett år ska genomföra Vansbrosimningen, Lidingöloppet, Vasaloppet och Vätternrundan. Men ICA-klassikern gör du på dina egna villkor, och du har flera veckor på dig för varje moment: 30 kilometer löpning, 90 kilometer skidåkning, 300 kilometer cykling och 3 kilometer simning.

För att göra utmaningen ännu roligare har vi laddat ICA-klassikern med flera tävlingar och unika erbjudanden. Eller hur låter bra rabatter på mat, sportartiklar, pasta och träningskort? Löpmomentet i ICA-klassikern startar den 24 oktober. Klara, färdiga, gå!

Läs mer om ICA-klassikern

ICA-klassikern är till för ICAs kortkunder över 18 år och det kostar 50 kronor att delta. 14 dagars ångerrätt enligt distansavtalslagen.

Till ICA-klassikerns villkor

Varje meter räknas

Här på icaklassikern.se fyller du i hur långt du sprungit eller gått. Du kan enkelt överblicka hur långt du har kommit och hur långt du har kvar. Vi uppmuntrar dig längs vägen med erbjudanden på varor som kommer att ge dig extra energi för att komma i mål.

Vi belönar alla deltagare

Du som gör ICA-klassikern får ta del av riktigt bra erbjudanden! Under löpmomentet får du bland annat rabatt på sportartiklar, bönpasta och proteinflingor, pasta och träningskort. Dessutom rabatt på massor av frukt och grönsaker.

Tävla om fina priser

När du sprungit i mål har du möjlighet att tävla om massor av fina priser. Vad sägs om presentkort på flygresa, cykelresa i Italien, besök på spa, hotellvistelse eller ett träningskort?

Kom igång med löpträningen

Behöver du hjälp med att komma igång med löpningen? Kanske kan något av ICA-coachernas 11 kom-igång-tips träffa rätt?

11 tips för att komma igång med löpträningen

Mellanmål före och efter träning

Ska du träna? Se till att äta något både före och efter passet! Här ger ICA-dietisterna dig tips på bra mellanmål.

6 nyttiga mellanmål

Tips för en nyttigare vardag

Vill du äta gott och nyttigt medan du tränar? Då har ICA-dietisterna skapat veckomenyer som förenklar din vardag. Upptäck våra nyttiga veckomenyer!

Se veckans nyttiga meny

ICA-klassikern sponsras stolt av:

Laddar Laddar fortfarande