Årets roligaste utmaning

Detta är ICA-klassikern

ICA-klassikern påminner om En Svensk Klassiker, där du under ett år ska genomföra Vansbrosimningen, Lidingöloppet, Vasaloppet och Vätternrundan. Men ICA-klassikern gör du på dina egna villkor, och du har flera veckor på dig för varje moment: 3 kilometer simning, 30 kilometer löpning, 90 kilometer längd och 300 kilometer cykling.

För att göra utmaningen ännu roligare har vi laddat ICA-klassikern med flera tävlingar och unika erbjudanden. Eller hur låter bra rabatter på mat, dryck, underkläder och träningskort? Simningen i ICA-klassikern startar den 25 juli. Sisten i …

Läs mer om ICA-klassikern

ICA-klassikern är till för ICAs kortkunder över 18 år och det kostar 50 kronor att delta. 14 dagars ångerrätt enligt distansavtalslagen.

Till ICA-klassikerns villkor

Varje meter räknas

Här på icaklassikern.se fyller du i alla dina simmade sträckor. Du kan enkelt överblicka hur långt du har simmat och hur långt du har kvar. Glada tillrop och belöningar utlovas längs vägen!

Vi belönar alla deltagare

Du som gör ICA-klassikern får ta del av riktigt bra erbjudanden! Under simningen får du rabatt på underkläder från Pierre Robert, träningskort på Actic, pasta från Zeta, drycken Coca-Cola Life, mellanmålet Skyr och massor av frukt och grönsaker.

Läs mer om alla erbjudanden.

Tävla om fina priser

När du simmar i mål har du möjlighet att tävla om massor av fina priser! Till exempel crawlkurs med olympisk simmare, presentkort på träningsresa, cykelresa i Italien, besök på spa, hotellvistelse och kompressionstights.

Kom igång med simningen

Våra ICA-coacher kommer med tips och pepp − allt för att dina tre kilometer i vattnet ska bli så härliga som möjligt.

Börja simma med ICA-coacherna!

Gör din egen sportdryck

När man är omgiven av svalkande vatten är det lätt att glömma dricka. Det är dumt. Som en påminnelse tipsar vi om fyra nyttiga sportdrycker som går snabbt att svänga ihop.

Till recepten

Simma i öppet vatten

Redo att lämna bassängen och dyka ner i öppet vatten? Mikael Rosén, som har vunnit Vansbrosimningen tre gånger, tipsar för en säker upplevelse i hav, sjö och ström.

Mikael Roséns tips

ICA-klassikern sponsras stolt av:

Laddar Laddar fortfarande