Ol’Swedish Salmon Wrap

Betyg 2.8 av 5.
19 personer har röstat
0
Ol’Swedish Salmon Wrap

En klassisk svensk sommarrätt är Ol´Swedish Salmon Wraps med lax, ansjovis, ägg och sommarträdgårdens läckerheter. Servera röran på tortillabröd med stora klickar gräddfil.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2011

Ol’Swedish Salmon Wrap

Ingredienser

4 portioner
8   potatisar (gärna små, 8 st motsvarar ca 400 g)
2 msk  smör
1 tsk  flingsalt
4   ägg
4   ansjovisfiléer
300 g  gravad lax
1   rödlök
1   knippe gräslök
1   kruka dill
8   körsbärstomater
1   kruka sallad
2 dl  gräddfil
4   stora tortillabröd
nymalen svartpeppar

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfritt specialbröd.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett, byt gräddfil mot mjölkfritt, t ex Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: uteslut äggen.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
19 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ansjoviswraps
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödswrap
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Svartpepparstekt lax i wrap med tomat- och basilikafärskost
Betyg 4.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kabanoss i libabröd
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Avokadowrap med lax och färskostwasabi
Betyg 4.6 av 5.
41 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbröd med svamp, palsternacka och örtyoghurt
Betyg 3.9 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga