Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Flaskor med olivolja

Maxi Eskilstuna – för en enklare vardag

På Maxi ICA Stormarknad Eskilstuna vill vi inspirera och göra din vardag både enklare och bättre. Oavsett om du söker livsmedel eller specialvaror möts du av välfyllda hyllor och ett brett sortiment. Vi jobbar ständigt med att förbättra butiken och lyssnar gärna till dig om du har några synpunkter att ge oss.

 • Kylvaror

  Känn dig välkommen till våra avdelningar

  Maxi ICA Stormarknad Eskilstuna är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

  Avdelningar
 • Kvalitetscertifiering

  ICAs kvalitetsarbete i butik

  Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.

 • Utanför Maxi ICA Stormarknad Eskilstuna

  Känn dig som hemma!

  I september 2007 var det premiär för den nya Maxi Stormarknaden i Eskilstuna. Vi har rekordmånga varor under ett tak. Maxi är en stor butik, men med en uttalad ambition att få dig som kund att känna dig som "hemma".

  Storleken i sig är en garanti för att butiken inrymmer ett stort och brett sortiment, men också att vi kan erbjuda breda gångar att mötas i. Även utsidan är väl tilltagen med en parkeringsplats för 400 fordon.

  Vi jobbar ständigt med att förbättra vårt erbjudande och lyssnar gärna till dig om du har några synpunkter att ge oss.

  Kontakta oss

Populärt innehåll

maxi-ica-stormarknad-logotyp
Maxi ICA Stormarknad EskilstunaKarl Hovbergsgatan 32, 631 08 ESKILSTUNA, Telefon: 016 - 15 87 00