Välkommen
till vår butik!

önskar Per Stenmark
med personal

Öppettider

Alla dagar
7-22

Kontakt

ICA Kvantum Piteå
Hamnplan 7
941 22 PITEÅ

Service i butiken

  • ATG-ombud
  • Postombud
  • Uttagsautomat

Vi har även

Parkeringshus

Catering

ICA Matkassen

ICAs matkasse

Vi kan mat. Du med.

Vi på ICA Kvantum Piteå håller på med mat dagligen. Det gör förmodligen du också. För att göra din vardag lite enklare har vi tagit fram våra olika matkassar; Bistro, Familj och Inspiration.

Veckans erbjudanden

Veckans reklamblad

Veckans reklamblad innehåller våra aktuella erbjudanden.

Se reklamblad
parkering

P-hus Leoparden – Bättre parkering

Nu kan du även parkera i P-huset Leoparden och hämta/lämna din kundvagn där, vi har även öppnat en separat ingång/utgång direkt mot vår entre för att förbättra för dig som är bilburen. Kommunen har också lovat att förbättra belysningen och fräscha upp invändigt. Prova på så får du se så praktiskt och enkelt det är att parkera inne på p-huset Leoparden.

Läs mer
Papricaklubben

Fruktfesten

Nu på lördag 23 augusti bjuder Papricaklubben in till en rolig fruktfest för ditt barn. Det blir många roliga aktiviteter med bland annat provsmakningar och tävling om biobiljetter. 

Varmt välkomna in i butiken!

› Fruktfesten

Papricaklubben - Kvantums barnklubb

ICA Kvantums barnklubb

Papricaklubben finns på alla Sveriges ICA Kvantumbutiker. Du behöver ett ICA kort för att kunna anmäla ditt barn i butiken. Självklart är det kostnadsfritt att vara medlem!

Papricaklubben på ICA Kvantum

Nytt nummer ute nu!

Månadens skörd, så kallar vi vår tidning. I den kan du läsa om säsongens bästa frukt och grönt. Du hittar den hos oss på ICA Kvantum, men här får du en tjuvkik!

Ta en närmre titt på månadens skörd