Örtiga lammracks

Betyg 2.4 av 5.
15 personer har röstat
0
Örtiga lammracks

Lammracks grillas hela och får smak av ett örtigt täcke med persilja, salvia och rosmarin. Grillade citroner och frasig baguette eller färskpotatis passar bra till.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2012

Örtiga lammracks

Ingredienser

4 portioner
ca 1 1/2 kg  lammracks
3   skivor formfranska
1/2   kruka persilja
1/2   kruka salvia
1   kvist rosmarin
2 msk  pepparmix
rivet skal av 1   citron
3   citroner i halvor
1 tsk  salt
2 krm  peppar

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg om lämpligt bröd används.
Gör glutenfri: välj glutenfritt specialbröd.

Gör så här

Tips

Om du vill använda färdig majonnäs, beräkna 2 dl (för 4 port).

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.4 av 5.
15 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2681 KJ / 640 kCal
Fett44 g
Salt2.32 g
Kolhydrater10 g
Protein49 g

Testa liknande recept

Lammracks på grillen
Betyg 2.8 av 5.
36 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillade lammracks
Betyg 3.7 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade lammracks med rosmarin
Betyg 3.9 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade lammracks med grekiska smaker
Betyg 4.7 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillade lammracks med vitvinsmarinad
Betyg 3.2 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kryddiga lammracks
Betyg 3.1 av 5.
25 personer har röstat
Över 60 min att tillaga