Kanelstekta äpplen med apelsinmascarpone

Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
2
Kanelstekta äpplen med apelsinmascarpone

Kanelstekta äpplen med apelsinmascarpone är en underbar efterrätt både utseendemässigt och smakmässigt. Äpplena får en fyllig smak av kanel och till det serveras en makalöst god mascarpone med apelsinsmak.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2004

Kanelstekta äpplen med apelsinmascarpone

Ingredienser

4 portioner
1   apelsin
2 dl  mascarpone (färskost)
1 msk  vaniljsocker
4   äpplen (gärna en sötare sort som golden delicious eller jona gold)
1 dl  brun farin
1 tsk  malen kanel
1 msk  osaltat smör

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Väldigt enkelt att tillaga och smakar jättebra!.

Elin

2006-02-19

Utsökt smak, lagom portion, efter en god middag.

Ingela

2004-11-30

Testa liknande recept

Kryddig äppelkompott
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kanelmascarpone
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Brittisk plumpudding
Betyg 1.8 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Banansmoothie på havredryck
Betyg 3 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pepparkakor med citrusmascarpone
Betyg 4.3 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Glace au four med mascarponeglass, apelsin och hallon
Betyg 4.5 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga